Förberedelser inför uthyrning

Vårt hus ligger i ett attraktivt område – populärt hos turistande greker. Även en del utländska turister hittar hit, även om charterturismen är väldigt sparsam. De flesta turister bor på små pensionat. Även vi har en våning som ska hyras ut.
Uthyrningslägenheten har två rum. Rummet med dubbelsäng och pentry är 19 kvm. Det andra rummet har en så kallad familjesäng. Och naturligtvis finns toalett med dusch. Utanför finns en jättealtan med riktigt häftig utsikt. Det är tänkt att man ska kunna hyra lägenheten med två eller fyra bäddar.


Idag har vi försökt fotografera till hemsidan. Vi vill ju att folk ska vilja komma hit. Men det är inte lätt att fotografera så att alla samband syns på bilderna. Men vi har gjort ett första försök.
I panoramat från gästvåningens 40 kvm stora altan ligger Gnospi längst till vänster. Det är en av kustens häftigaste badplatser. Dit är det 500 meter att gå. Till höger om stolpen är en liten stenig badvik som ligger bara 100 meter från huset. Och mellan huset och havet går en strandpromenad mellan vår by Agios Nikolaos och den lite större byn Stoupa.


Vi ville skapa ett väl fungerande och välutrustat pentry. På bilden ser det lite rörigt ut. Men jag tror det blir bra att ha allt öppet så man slipper leta i lådor och skåp. Spisplattorna är 2 st. induktionshällar. Dessa går att ställa undan eller ta ut på altanen om man vill laga sin mat där. Till höger syns det andra rummet.

I samma rum som pentryt finns också en dubbelsäng. Den göms bakom ett plank. På sidorna finns garderober utan dörrar.


Det andra rummet har en 120 cm bred säng nederst och en 90-säng ovanpå. Under sängen finns lådor med spel, böcker och lego om vi får barnbesök. Den vita klossen till höger är en klimatpanel som både kan värma och kyla. Sänglamporna här har hamnat på fel höjd. Men det ska snart fixas.


Sovrummet har ett litet handfat. Ovanför ska det hänga en spegel med inbyggd lampa. Här finns gott om garderober. Både sovrummet och pentryt har utgång till altanen.


Badrummet ligger mellan de båda rummen. Handfatet är platsbyggt. Väggarna är i grå tadelakt. Och naturligtvis finns det även en toalettstol och en dusch. Men det var inte lätt att få med dem på samma bild.

Är du intresserad av att hyra? Skicka ett mejl!
L.Fryle@gmail.com

4 reaktioner på ”Förberedelser inför uthyrning”

    1. Senhösten är fin här! Oktober och halva november. Då blommar höstlökarna – och vattnet är fortfarande riktigt varmt (om man gillar att bada). Men det är ju inte lika grönt som nu på våren…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.