Ett stort tack!

Nu är ”Trädgårdsfest mitt i vintern 2018” i Varberg avslutad och jag kan andas ut ett tag.

Vi är många som behövs för att få till ett bra arrangemang. Eftersom festen bygger på föredrag behövs det ett antal riktigt bra föredragshållare, och i år var det Mona Wembling, Kjell Furberg, Magnus Lidén, Sara Brenne och Ivar Edvinsen.  Och lovorden över dessa fantastiska personer har varit fler än jag kunnat räkna. Så tack till er!

Men det blir ingen fest om inte ens vänner är med och festar. Och i år var vi nog fler än någonsin. Och många är mina personliga vänner som jag lärt känna genom mitt trädgårds- och växtintresse. Tack för att ni kom och förgyllde min helg. Och tack även till alla övriga deltagare som nu är mina nya vänner!

Att ordna en fest för 130 personer kräver lite organisation och logistik. Och detta har Styrelsen för Sällskapet Trädgårdsamatörerna i Halland med min hjälp skött förträffligt (ursäkta skrytet).
Tack styrelsen.

Många frågade om det blir någon ”Trädgårdsfest mitt i vintern 2019”. De flesta vet ju att mina planer är att flytta till Grekland. Och flytten är planerad till ungefär nästa nyår. Men det är inget som ska hindra en Trädgårdsfest. Kanske blir det nya problem att lösa men det fixar vi. Så nästa år hoppas jag vi åter kan vara i Varbergs teater som är en både trevligare och vackrare lokal.

 

Till slut vill jag tacka Hallandskretsens styrelse för den fina gåvan. Snart är det jag som slänger mig dödsföraktande ut för klipporna i Gnospi iklädd mina fina blåblommiga badshorts!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.