Gräsänkling!


Povel Ramel har förklarat hur det går till att vara gräsänkling. Så jag börjar lite försiktigt att fira med en påse popcorn och en öl. Det tycker jag att jag har förtjänat.
Väckarklockan ringde redan klockan fem. Det var dags att köra Christina till Kalamata. Hon får själv ta sig därifrån till Sverige. Där väntar 14 dagars jobb. Själv ska jag vara gräsänkling. Det har nog aldrig hänt tidigare att jag varit 14 dagar i streck.


När man är i Kalamata så ska mycket uträttas. Bland annat så hämtade jag ett paket på Speedex. Det är ett transportföretag. Nu mera kallas väl det logistikföretag. Men så mycket av logistik är det inte. Här staplas paketen lite över allt. Hyllor är en bristvara. Så det går åt en väldig massa tid på att leta. Men det gick ju nästan snabbt idag. Bara 10 minuter innan mitt paket hittades.


I Kalamata är det mesta billigare än här ute i Mani. Så det blev mycket inhandlat.


Fisk och dricka ska jag tydligen leva på den närmaste tiden. Och det är ju jättegott så jag ska inte klaga.


Lite silvertejp fick jag också med mig hem. Så nu kunde jag få upp isoleringen som dämpar oväsendet från min vattenpump.


Virke att bygga bord av har jag också nu. Så första det svalnat ska jag ut och bygga upp en arbetsplats för bordsbyggen.
Och en stor hink med torksskruv inhandlade jag på Lidl. Jag tror faktiskt de är ensamma om att sälja den varan i Grekland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.