Min grekiska ö!


Jag har besökt ett antal grekiska öar. Och visst är dom fina. Fina att semestra på för en badälskare som mig. Men jag hade aldrig trott att jag skulle hitta en ö som jag skulle klara av att leva ihop med utan att känna mig instängd. Men nu har jag hittat min ö.


Jag bara älskar min grekiska köksö. Den är så vacker och praktisk. Där är det ett rent nöje att bereda sin mat.


Lätt är det att hitta sina saker. Inga dörrar behöver öppnas.


Fast elkontakterna var inte helt lätt att hitta.


Och lådorna har inga standardmått så jag fick bygga mitt eget knivställ. Det blir till att bygga många lådinsatser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.