Framme efter 2995 kilometer


Det var med spänning vi körde fram till vårt nya hus. Vi trodde att det skulle vara en hel del kvar att göra innan vi kan flytta in. Det första jag la märke till var att elen inte var inkopplad. Sådant syns på långt håll eftersom vi matas från en luftledning. Men fönster och dörrar var på plats. Insidan fick vi vänta med att titta på till dagen därpå (idag).


Pergolorna är riktigt snyggt gjorda. Innan sommaren ska de antagligen förses med skuggtak.


När vi kom nästa dag var det full fart på städningen, så vi kunde se allt i skinande rent tillstånd. Och jag tycker att de har lyckats skapa en snygg köksö efter våra skisser. Och färgen på snickerierna blev riktigt bra.


Alla toaletter har en grå tadelakt och handgjorda handfat. Här från gästvåningens badrum har man en vidunderlig utsikt. Men eftersom man även ser in så ska fönstret få någon sorts insynsskydd.


I morgon ska vi bära in sängarna. Då får Christina flytta på sig för där ska två gästsängar stå. Och förhoppningsvis kommer elbolaget och fixar vår ström.

 

1 reaktion på ”Framme efter 2995 kilometer”

  1. Det är så roligt att ha fått, och få, följa ert bygge och alldeles fantastiskt att ni åstadkommit detta boende på distans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.