Det blev inget stampat jordgolv

Nu har vår byggmästare skickat nya bilder. Det är lika trevligt varje gång. Samtidigt skickar han nya fakturor. Det är inte lika trevligt. Men där som här så kostar det en dryg slant att bygga.

 


Det var någon lustigkurre som trodde vi skulle ha stampat jordgolv. Här kommer beviset på att det inte blir så. På den gjutna plattan kommer det läggas natursten eller klinkers. Priset är ungefär detsamma. Så det lutar nog åt natursten. Vi kommer nog göra många materialval under besöket där nere i februari.

 

Detta är vår uteplats med utsikt mot havet. Här blir det antagligen också ett golv av natursten. Ytterst kommer det att sticka upp en 50 cm bred mur i lagom sitthöjd. Golvytan blir 16,25 meter lång och 2,4 meter bred.  Här kommer att finnas tre dubbeldörrar ut till altanen. En från sovrummet och två från kök/matplats. Framför dörren längst bort i bild kommer det att finnas en trappa ner i olivlunden. I linje med trappan har man fri sikt mellan två olivträds rader ut mot havet. Nedanför trappan kan vi duka upp för större sällskap om altanen blir för trång. Här nedanför altanen någonstans kommer även mitt utekök att finnas.

2 reaktioner på ”Det blev inget stampat jordgolv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.