Fryle House genom AI-ögon!

Numera behöver man inte skriva själv. Den artificiella intelligensen löser det åt oss på några sekunder. Vi kan roa oss med annat än sitta och trycka ner tangenter.
Nu har jag testat att ta hjälp av AI för att skriva en precentration av Frylehouse.

(AI-text. Huset är över 100 år gammalt och har återställts till sitt ursprungliga)
Vårt hus är långt ifrån 100 år. Men det finns en del gamla hus i området som borde renoveras upp. Det hände tyvärr inte för ofta. Hade jag obegränsat med pengar på kontot så hade jag köpt denna ruin och byggt upp igen med bekväma faciliteter. Men så mycket pengar har vi inte så vi nöjer oss med vad redan vi har.

( AI-text. Detta charmiga hus har nyligen genomgått renoveringar för att erbjuda moderna bekvämligheter samtidigt som den har behållit sin traditionella charm.)
Vi flyttade in i ett helt nybyggt hus i januari 2019 så renoveringsbehovet har varit minimalt.

(AI-text. Fryle House har nyligen renoverats för att erbjuda moderna bekvämligheter)
Nu upprepas det att huset nyligen renoverats. Jag lagade toalettlocket igår. Kan det vara det AI tänker på?

(AI-text. Huset ligger i en pittoresk by)
Jag skulle utrycka det som att huset ligger i utkanten av byn. Men byn är liten och vi har bara 700 meter till hamnen som är centrum.

(AI-text. Trots sina moderna bekvämligheter har Fryle House lyckats behålla sin traditionella charm. Huset är inrett med traditionella grekiska möbler.)
Vi har 12 grekiska stolar och det är alla grekiska möbler vi har. Annars kommer det mesta från norden som IKEA, Jysk och Harald Nyborg.

(AI-text. Husets interiör är inredd med traditionella grekiska möbler, inklusive handgjorda trämöbler och lokala textilier.)
Visst finns det några snabbt hopsnickrade utemöbler som jag gjort av billigt virke. Men de grekiska textilierna har jag inget minne av.

(AI-text. Husets ägare har också lagt till flera genomtänkta detaljer för att få besökarna att känna sig som hemma, inklusive en välkomstkorg med lokala råvaror och en guidebok till regionens attraktioner.)
Guidebok och utskrifter om området finns det. Men den där korgen med lokala råvaror kan de vara lite si å så med. Det finns alltid av vår olivolja i gästvåningen. Ibland kan vi bjuda på ägg, frukt och grönsaker om det finns ett överskott.

Jag får nog skriva mina blogginlägg själv en tid framåt. Jag litar inte riktigt på AI än. Men jag är övertygad om att tekniken snabbt kommer att bli mycket bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.